Razvoj


HellermannTyton je izkušen partner za nove naloge in individualne rešitve.

Razvoj izdelkov pri HellermannTyton

Kjer se zahtevajo nove rešitve, je HellermannTyton prava izbira. Zaradi naše velike kompetence pri razvoju imate po vsem svetu možnost naročati izdelke, ki so zelo dobro prilagojeni vašim potrebam. Vse iz ene roke - od načrtovanja do proizvodnje.

Razvoj izdelkov po meri, za specifične potrebe strank.

Razvoj izdelkov po meri, za specifične potrebe strank.

Fixing Clip AC Pipe npr. reši problem pri izoliranih napeljavah za hladilna sredstva iz aluminija pri gradnji avtomobilov. Trdne pritrditve so zaradi vibracij v motornem prostoru vodile do poškodb na napeljavah. Zdaj zdržijo Fixing Clips AC Pipe narejeni iz trdnih in mehkih komponent tolerance pri premikanju, kot jih zahteva stranka.

Od profesionalcev za profesionalce.

Zlepljen podstavek FlexTack od HellermannTyton

HellermannTyton ne gleda sveta samo statično iz vidika električnih inštalacij. Mi sami gradimo kompleksne stroje in tako pridemo do izzivov, ki še niso rešeni. V primeru sistema za vtiskovanje v legirano jeklo M-BOSS Compact se je potrebovala rešitev za pritrditev na cilindru. To sedaj najdete v našem sortimentu pod imenom izdelka FlexTack. Samolepljiva držala obstajajo za konveksne in konkavne oblike.

Pripravljeno za vaše naloge.

4.500 zaposlenih  po vsem svetu nam omogoča, da vam z našimi razvojnimi kompetencami nudimo direktno podporo na licu mesta. Pri večjih projektih so vam naši razvijalci na razpolago tudi v celotnem obdobju projekta. Veselimo se tega, da vam lahko pomagamo.

Stopite v kontakt z nami.

HellermannTyton nenehno nadaljuje z razvojem svojih izdelkov. Trenutno jih je okroglo 75.000.

In vsak dan se pojavijo nove ideje.

HellermannTyton INSIDE

HellermannTyton INSIDE

Naj vas timsko delo pri HellermannTyton navdihuje. Pod motom "HellermannTyton INSIDE" na vas čakajo vedno novi vpogledi v delo naših timov.

HellermannTyton mediateka

Ohranite stik z nami!


Update: 11/11/2017 © HellermannTyton 2017
Kontakt