Naša filozofija podjetja

Naša filozofija podjetja

Stranke so za nas najpomembnejše

Naš cilj je vaše zadovoljstvo: naše profesionalne storitve in visoka kakovost naših izdelkov ustvarjajo temelje za vaše zaupanje v nas. Stalno se trudimo naše storitve in izdelke še izboljšati.

Prisotni smo po celem svetu
Odlične storitve po vsem svetu: za vas smo skupaj z našimi prodajnimi partnerji v 34 državah in svetovno prodajno mrežo globalno prisotni. Uporabite našo globalno moč za vašo lokalno prednost!

Naša filozofija podjetja

Z lastnim know-howom smo vedno korak naprej

Inovacija, kot ključ do uspeha: naše dolgoletne izkušnje so osnova za številne inovacije. Strokovnost naših zaposlenih nam omogoča razvoj popolnih rešitev za kabelske napeljave.

Biti dober za nas ni dovolj - prizadevamo si biti najboljši
S strastjo do popolnosti: prizadevamo si najti kreativne in natančne rešitve za hitro, učinkovito in uspešno zadovoljitev vaših potreb. Naš cilj je: vedno biti še boljši!

Naša filozofija podjetja

Na nas se lahko zanesete

Partnerstvo, kot dobra osnova: timsko delo je osnova naših odnosov z strankami, dobavitelji in sodelavci. Dolgotrajna, zanesljiva partnerstva so za nas, poleg seveda vzdržljivosti naših izdelkov, najpomembnejša.

Postavljanje novih standardov kakovosti
Varnost na najvišjem nivoju: od proizvodnje do dostave izpolnjujemo najvišje standarde na področju kakovostnih in ravnanja z okoljem, ki jih implementiramo v vse naše procese.

Imate kakršnakoli vprašanja?  
S klikom nam pošljite svoja vprašanja. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času! 

Ohranite stik z nami!


Update: 11/11/2017 © HellermannTyton 2017
Kontakt