Filozofija našega podjetja

HellermannTyton – naše poslanstvo.

HellermannTyton – naše poslanstvo.

Zgodba o uspehu podjetja HellermannTyton temelji na naših kompetencah in na našem edinstvenem zanosu. To je razvidno iz tega kar delamo, kako to delamo in zakaj to delamo.

 

Pomagamo tam, kjer nas potrebujete.

Portfelj naših proizvodov, naše strokovno znanje in izkušnje nam omogočajo delovanje po vsem svetu. Na različnih trgih nas zastopajo lokalna podjetja in distribucijski parterji, ki so del naše globalne mreže. Mi poskrbimo za nemoten tok energije povsod, kjer je to potrebno. Od trgovine do obrtništva, od obnovljivih virov energije do ladjedelništva, od avtomobilske industrije do strojegradnje.

Naredili bomo vse, da vam olajšamo delo.

To počnemo na naš edinstveni način in sicer zavzeto, pametno ter usmerjeno k rešitvam. Online ali offline, trgovina ali industrija, predprodaja ali poprodaja, ali pa iz oči v oči. Kakršnekoli so vaše želje, mi se bomo lotili dela nemudoma.

Dobro je biti dober – a bolje je biti boljši.

Naše jedro so stalne izboljšave, tako pri proizvodih kot pri storitvah, pri notranjih in zunanjih postopkih, pri naših sodelavkah in sodelavcih ter pri naših poslovnih partnerjih.  Poleg naših skupnih dosežkov pa bodo vaši cilji postali prav tako naši cilji.

Kompetence in zanos določata naše usmerjeno delovanje.
To je poslanstvo podjetja HellermannTyton.

Takšen je naš vsakdanji odnos do dela.
Takšna je naša kultura sodelovanja.
Takšni uspehi so naša motivacija.
Tako zaznamujemo našo sedanjost in oblikujemo našo prihodnost.

 

Ohranite stik z nami!


Update: 17/11/2018 © HellermannTyton 2018
Kontakt