Naš razvoj strokovnega znanja

Okoli 3.000 zaposlenih širom po svetu prispeva k razvoju inovativnih rešitev za kabelske napeljave, ki so popolnoma prilagojene potrebam strank:
Raziskave in razvoj

Rešitve, prilagojene vašim potrebam

Ko se pojavi potreba kupca po rešitvah, posebej prilagojenih njihovim zahtevam, se pokažejo prednosti našega znanja in izkušenj pri razvoju izdelkov. Skupaj s strankami sodelujemo pri razvoju novih izdelkov in rešitev, posebej prilagojenih njihovim zahtevam.

Raziskave in razvoj

Skrivnost našega uspeha je nenehen razvoj

Kjer pri iskanju rešitev drugi odnehajo, gre HellermannTyton vedno še korak naprej. Le tako nam uspe razvoj inovativnih izdelkov z revolucionarnimi rešitvami. Zaradi neprestanega razvoja in optimizacije izdelkov smo zanesljiv partner za uspešno prihodnost.

 

Preproste rešitve za kompleksne naloge: PMB5 lepilna pasta za pritrditev 

Raziskave in razvoj

Prvotna rešitev je sestavljena iz pritrdilnega dela in kovinske ploščice, katere pritrjevanje je bilo izjemno zamudno. Po pritrjevanju je bilo na kovinsko ploščico potrebno nanesti še lepilo.

Raziskave in razvoj

Rešitev, ki jo ponuja HellermannTyton, je proizvedena iz samo enega plastičnega dela, ki zagotavlja prihranek časa pritrjevanja in bistveno zmanjša stroške.

Imate kakršnakoli vprašanja? 
S klikom nam pošljite svoja vprašanja. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času! 

Ohranite stik z nami!


Update: 24/06/2017 © HellermannTyton 2016